🚚 Livrare gratuită la comenzi de peste 120 lei

Odată ce comanda ajunge la tine, ai la dispoziție 14 zile în care te poți decide dacă produsul este pe placul tău. În cazul în care în comanda ta există articole pe care dorești să le returnezi, te rugăm să faci o cerere de retur aici: https://zainabrand.com/formular-de-retur/

Important! Produsele trebuie returnate în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu excepția probării), curate (fără însă să fi fost curățate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte și în ambalajul în care au fost primite.

Pentru a iniția un retur, este suficient să completezi formularul de returnare unde va fi necesar să transmiți adresa de unde curierul va prelua coletul. Te rugăm să ai coletul pregătit pentru când vine curierul și să te asiguri că produsele sunt ambalate corespunzător și coletul este sigilat. Poți utiliza ambalajul original în care ai primit comanda.

După primirea returul de la dumneavoastră, vom analiza starea produsului/produselor în care se află. În cazul în care nu se observă modificări ale stării produsului/produselor, vom transfera în contul dumneavoastră costul acestora minus costurile aferente expediției de retur.

Dacă opțiunile de retur puse la dispoziție nu sunt potrivite pentru tine, poți trimite coletul suportând costul expediției, la adresa:

  • Destinatar: Zaina Brand S.R.L.
  • Adresa: str. Cumpenei, nr. 8 – 10, Constanța, jud. Constanța
  • Cod poștal: 900147
  • Telefon: 0755.915.537